Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

maanantai 13. elokuuta 2018

Ensimakua Helsingin kaupunginteatterin näytäntökauden avajaisista: Eero Aho Kekkosena!

Pari tiimaa sitten istuimme Helsingin kaupunginteatterissa.Ensimakua Helsingin kaupunginteatterin näytäntökauden avajaisista: Eero Aho Kekkosena! Ekat kuvat hktfi:n näytäntökauden avajaiset 13.08.2018 kas tässä. By Satu Ylavaara Photography 2018:

ja kuinka femme fatale Vappu Nalbantoglu


Eero Aho Kekkosena! Miten käy Kekkoselta rokkenroll? Kari Heiskanen ohjaa näköjään suurten miesten näytelmiä - tarkennettuna vielä lahtareitten, kuten Mannerheim ja Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Olen suuri Eero Ahon ihailija ihan Varubodenin ajoista lähtien, ja pakkohan tämä on nähdä. 
Kekkonen ja Kremlin tanssikoulu




Mauri Kunnaksen 12 lahjaa joulupukille




Pullo cavaa ja aurinkoa - naiset taiteilijoina, performanssin tekijöinä, taiteen katsojina, kulttuuria ylläpitämässä - cavan ja lentomatkan voimin.. 
Erityisen hienoa oli lentsika-kohdassa maininta kuka on sankari - Aino Pennanen lentokoneessa! Teatteri voi ja pitääkin reagoida empatiaan ja kansalaistottelemattomuuteen - kun suurin osa lentää lomalle huolia vailla, on koneessa myös muita ihmisiä, palautettavia. Heitä ei palauteta aurinkorannoille eiköä nitrodiskoille. 



© Satu Ylavaara Photography 2018