Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

tiistai 14. elokuuta 2018

Agapetuksen Syntipukki oli erityisen kiinnostava konseptina!

Ensimakua Helsingin kaupunginteatterin eilisistä näytäntökauden avajaisista: kylläpä on virkeä konsepti Studio Pasilassa, lähitulevaisuudessa! Agapetusten teosten huippuohjaaja Pentti Kotkaniemi - tai myös ainoa joka ymmärtää A:n arvon, sekoittaa pakkaa nuorilla TEAKin näyttelijöillä, sekä vanhemman polven puuskuttajille - ironisesti lavalle tuli huohottaen huonokuntoisia esittäen Santeri Kinnunen ja Jouko Klemettilä. Tiedossa luultavimmin mitä suurinta yhteen hiileen puhaltelua ja suohonlaulamista... Mutta vain mitä virkeimmissä mielin... 13.08.2018 kas tässä. By Satu Ylavaara Photography 2018:

Agapetuksen Syntipukki pani vanhemman kaartin näyttelijöitä puuskuttamaan.... Ironisesti

se tunne kun roolit jaetaan - eri rooli joka esityskerta. 






HKTfi sivulta: "Syksyn riemukkaimman esityksen resepti on tässä: valitaan perinteinen suomalainen komedia ja esitetään se joka ilta ilman etukäteen sovittua kiinteää roolijakoa.

Roolijako tehdään arpomalla. Jokaisen esityksen aluksi suoritetaan yleisön läsnä ollessa arvonta, jossa määrätään, kuka näyttelijöistä tänä iltana näyttelee mitäkin roolia. Kaikki roolit ovat jaossa – miehet ja naiset, lapset ja vanhukset. Roolit jaetaan uudestaan
näytösten välissä. Esitykseen tullessaan kukaan näyttelijä ei vielä tiedä, mitä kolmea roolia hän joutuu illalla esittämään.

Yhteistuotanto Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun kanssa"