Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

perjantai 12. huhtikuuta 2019

Feministi katsoo nyt Sudenhetkeä

Rooleissa mm eroguru ja menneisyydessä jätetty mies Marc Gassot, sekä kadonnut aviomies, joka ei vain saa vietyä roskia, mutta osaa sammuttaa kahvinkeittimen Sampo Sarkola, yks asiakas Näkä, Tore eikun Eero Milonoff, oikea terapeutti, oikeasti koulutettu parisuhdeterapeutti ja lattaria tanssiva nyrkkeilijäsirkka  Malla Malmivaara,  jonka puoliso Sampo Sarkola on karannut. Karonnut. Terapiassa myös Lemminkäinen ja Nälkäteatterin version Making of Lean tuon Lean sulhanen. Ja hännänhuippu, pikku-Eero liukas luikku eli Ryhmiksen kesäteatterin Seitsemän veljeksen Elias Keränen.

Tämä ei ole missään nimessä arvio, koska katson kaikkea, mitä Marc Gassot julkisesti teatterinlavalla ja valkokankaalla sekä matkatelkkarissa tekee. Ehdoton suositus tämäkin, uusia kotimaisia sarjoja siinä missä Aikuiset, M/S Romantic ja muut. Erikoisuutena naispuolisten päähenkilöiden meikittömyys. Teatterissa nyt meikkiä pitää ollakin, ja fantasiassa ja kauhussa. Mutta tässä meikki ei tarvita. Malla Malmivaara ehkäpä parhaimmassa roolissaan, ja kovassa nousussa.





Sudenhetki Yle Areenassa sivulla kerrotaan:

" Keskiviikkoisin, Yle TV2 - Yle Areena 1 826 pv

Pariterapeutti Heta (Malla Malmivaara) uskoo parisuhteeseen. Eroterapeutti Koistinen (Marc Gassot) uskoo eron olevan parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua. Kun Hetan aviomies Janne (Sampo Sarkola) katoaa yllättäen, Heta päätyy etsimään Jannea Koistisen radikaaliin miesten eroterapiaryhmään. Neljä epätoivoista eronnutta miestä (Tomi Alatalo, Elias Keränen, Ville Keskilä, Eero Milonoff) ja yksi nainen, aloittavat matkan kohti uutta elämää. Laura Immosen käsikirjoittama ja Juha Lankisen ohjaama Suden hetki on hurmaava draama sydänsuruista, erikoisista terapiametodeista ja kadonneen miehen metsästyksestä. Tuotanto: Warner Bros. International Television Production Finland. "

OHJELMAAN LIITTYVÄÄ
Areena / Aamu-tv 10.04.2019: TV-sarja Suden hetki pureutuu eroterapiaan. Haastattelussa sarjan ohjaaja Juha Lankinen ja näyttelijä Malla Malmivaara
Yle TV2:ssa ja Areenassa alkava sarja kertoo miesten ja yhden naisenkin eroterapiasta, erosta toipumisesta ja parisuhteellisuudesta. Erilainen sarja ammentaa voimaansa myös mustasta huumorista. Haastatelussa sarjan ohjaaja Juha Lankinen ja näyttelijä Malla Malmivaara.
Yle Areenan ja muitten instasta:





 sosialistisesta mediastani:


Ja Eliaksen sosialistisesta meediasta: