Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

torstai 16. huhtikuuta 2020

Sinivalas enskarissa 04.03.2020 Minua ei ollenkaan haittaa jos teatteri, elokuva, performanssi ja rock-konsertti lähenevät toisiaan.

Kansallisteatterissa ensi-illassa. Minua ei ollenkaan haittaa jos teatteri, elokuva, performanssi ja rock-konsertti lähenevät toisiaan.  Westerbergin Sinivalas esityksen ruudut tasa-arvoistavat kaikille näkyvän näyttämötoiminnan piippuhyllylle ja perähikiälle asti.

Elena Leeve on Ultra Bra -sadetakissaan merenpärskeinen Greta T ja Tove J. Hän lukee Klaus Kinskin erotomaanista elämänkertaa. Eero Aho on ihku, vaikken kyllä ottaisi mökkiäni sutimaan miranolilla. Kun se voisi kestää piiiitkään. Mikä ettei. Sinivalas Kansallisteatterissa 4.3.2020.

Bingo. Sinivalas sai STOD-esityshaasteessa monenmonta sinistä pallukkaa. Bosch- ja Francis Bacon-tyyppisten rajausten triptyykkien mukaan tapahtumat videonäytöillä vois lisätä myös Helmetin elokuvahaasteeseen.

Seuralaiseni oli käynyt katsomassa aiemmin pallopää- ja miekkavalaita Lofooteilla, kolmen sukupolven poppoona ihailivat kun meri oli vielä meri, ja valaat valaita. Hän muisti, mitä ääntä valaat pitivät. Hän ei ollut käynyt Kansallisteatterissa yli 20 vuoteen.







sosialistisesta mediastani:



Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Paavo Westerbergin Sinivalas Kansallisteatterin ensi-illassa 04.03.2020. Elena Leeve on UltraBra-sadetakissaan merenpärskeinen Greta T ja Tove J. Hän lukee Klaus Kinskin erotomaanista elämänkertaa. Eero Aho on ihku, vaikken kyllä ottaisi mökkiäni sutimaan miranolilla. Kun se voisi kestää piiiitkään. Mikä ettei. #sinivalas 🐳 🐳 🐳 🐳 🐳 bingo. Stod-esityshaasteessa tuli monta sinistä pisaraa. Bosch ja Francis Bacon-tyyppisten rajausten triptyykkien mukaan tapahtumat videonäytöillä vois lisätä myös #helmetelokuvahaaste |seen. Minua ei ollenkaa haittaa jos teatteri, elokuva, performanssi ja rock-konsertti lähenevät toisiaan. Westerbergin Sinivalaan esityksen ruudut tasa-arvoistavat kaikille näkyvän näyttämötoiminnan piippuhyllylle ja perähikiälle asti. @kansallisteatteri #kansallisteatteri #teatterissa #teatteri #theater #theatre #perfect #actorsofFinland #finnishplays #theatresofFinland #teatterivuoteni2020 #teatterinlumoa #teatterinlumoa2020 #helmetelokuvahaaste2020 #stodesityshaaste2020 #stodesityshaaste #teatterivuoteni #PaavoWesterberg #EeroAho #elenaLeeve @ahoeero.
Henkilön Satu Ylävaara (@teatterinlumoa) jakama julkaisu