Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

torstai 19. joulukuuta 2019

Miltä näyttää Lauri Maijalan ohjaama Humiseva Harju ensi vuoden enskarissa?

No ihanalta kuulostaa tämä poppoo, ja heidän tapa tehdä töitä. Helsingin kaupunginteatteri pistooasi riisikryynipuurot aamutuimaan 10.12. ja sitten makusteltiin piparin ja kaffen kera tulevia ensi-iltoja. Entäpä muut proggikset?

Humisevan harjun työryhmä on oikein hyvällä tuulella, ja mikä ettei, Helsingin kaupunginteatterin joulupuurolla. Itse tulin suoraan lumipyrystä, ja metrovuorojakin oli peruttu. Oli mustin marraskuu 76 vuoteen. Mutta tänään ulkona näytti joululta...



Tunnelmia aamupuuron lomassa. Sykähdyttävää oli vuoden teatterikävijän palkinto K. Blomille näistä vuosista. Merja Larivaara lauloi lumesta ja Humiseva harju ja Metsän joulu innostavat kumpainenkin teatteriin, useamman asian äärelle... Tulossa on hupinäytelmää, murhenäytelmää, tanssitaidetta, farssia, rakkaustarinaa, koulukiusausta ja muutakin kasvutarinaa. Kummallakin kielellä.

Marja Larivaara soitti laulua hanurilla Lumesta
Myös vuoden teatterikävijä K. Blom palkittiin

Helsingin kaupunginteatterilla oli riisikryynipuuro, kahvetta ja piparia, ja katsaus kevään ensi-iltoihin, joista eri toten #HumisevaHarju kiinnosti, ja jonka työryhmällä oli hauskaa ja joulun pilkettä silmässä. Lauri Maijalan ohjaama klassikkoromaani nähdään suurella näyttämöllä, mutta vain 20 kertaa. Mikäs luku se on. Vaadimme lisää!

 10.12.2019. Aamu tuomaan, ja suoraan lumimyrskystä, eikä edes kaikki metrot kulkeneet. Marraskuu oli mustin 76 vuoteen, mutta nyt koitti valkea joulu.. Sympaattista oli myös vuoden teatterissakävijän palkitseminen.

Tältä kuulostaa hissipuhe joulupuuron äärellä aamutuimaan 10.12. Huh huh, odotukset korkialla...


Vielä ne harjut huminoi... Minkähänlaisia painotuksia on #hktfi versiossa #HumisevaHarju, onko musiikkina mikä, ketkä ovat tarinan roistoja. Teatterivuosi 2020 ei olekaan niin kaukana, lippuja on vasta kolmeen kaupunkiin, mutta yksi jopa vappuaattoon asti.


Tällainen oli muuten sää Mordorissa, eli Hakaniemessä, kun marssin kukonlaulun jälkeen teatteria kohti: hirveä lumi-inferno ja tuisku. Ja ah niin jouluinen. Ja sopii myös Humisevaan harjuun. Kuvat käsittelemättömiä. 







Tässä videoklippejäni tapahtumasta:

Myös Heatcliff (Markus Järvenpää) ja Kathy (Oona Airola) saavat suunvuoroa. Vaikka tämä on filmatisoitu tiuhaan, niin tästä tulee varsinainen paukku ja alkuräjähdys... Soisi tälle enemmän kuin 20 esityskertaa! #hktfi joulupuurolla tip tap.








Helsingin kaupunginteatterilla oli riisikryynipuuro, kahvetta ja piparia, ja katsaus kevään ensi-iltoihin, joista eri toten #HumisevaHarju kiinnosti, ja jonka työryhmällä oli hauskaa ja joulun pilkettä silmässä. Lauri Maijalan ohjaama klassikkoromaani nähdään suurella näyttämöllä, mutta vain 20 kertaa. Mikäs luku se on. Vaadimme lisää! #LauriMaijala #oonaairola #MarkusJärvenpää @jarvenpaamarkus @maijalalauri @oonaairola #hktfi @hktfi #helsinginkaupunginteatteri 10.12.2019. Aamu tuomaan, ja suoraan lumimyrskystä, eikä edes kaikki metrot kulkeneet. Marraskuu oli mustin 76 vuoteen, mutta nyt koitti valkea joulu.. Sympaattista oli myös vuoden teatterissakävijän palkitseminen. #teatterinlumoa #teatterinlumoa2019 #teatterissa #teatteri #theater #theatre #perfect #actorsofFinland #theatersofHelsinki.
Henkilön Valokuvataiteilija (@satuylavaara) jakama julkaisu