Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

torstai 13. elokuuta 2020

Teatterisyksy alkoi kasvomaskin takaa 13.08.2020: Kom-teatterissa näytelmällä Poika,

Teatterisyksy alkoi maskin, oman kasvomaskin takaa 13.08.2020 : Kom-teatterissa näytelmällä Poika, erinomaisella tälläkin kertaa, musiikkiviittauksin Joy Divisionin jälkeisistä New Orderin Blue Mondaystä Donnie Darcon tunnelmiin. Paavo Kinnunen oli parhaimmillaan, ellei enemmänkin. 

Perheen isä tuntu puhuvan nyt kuten poliitikko, mille alalle on jakaantumassa, mutta vihasi itseään kun kuulosti omalta isältään. Kuinka tärkeää menestys on, ja uusi perhe. Milloin pitäisi puuttua nuoren käytökseen. Auttaako läsnäolo. Auttaako sanominen, huutaminen, kuunteleminen. Esitys on sopivan mittainen - ei välitaukoa, jossa rikkaat mässäilee leivoksilla, ja me muut juomme vettä. Miten katsojan maski vaikuttaa, näyttelijä näkee vain silmät sielun peilit. Muttei kokonaan restin bitch/witch faceä. Vaientaako maski iih, aah, oih, yäk huudot kuiskaukset?

P. S. Täsä New Orderin Blue Mondayn tahtiin neuvoja käsienpesuun mm KOM-teatterissa, jonka aulassakaan eilen ei ollut tungosta kuten Hesarin jutun kuvassa vuodelta 2008. Turvavälit oli, istumapaikoillakin, henkilökunnalla maskit, ja portsarina toimi jykevä käsidesipullo. 






#teatterivuoteni2020 😷. 

sosialistisessa mediassani: Paavo Kinnun näytteli hienosti myös elokuvassa Seurapeli, joka nähtiin ennakossa 14.08, myös System Crasher -leffa esitti lapsen, näytelmän poikaa nuoremman, tytön, joka pukeutuu pinkkiin, raivoaa ja voi huonosti:
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Teatterisyksy alkoi maskin, oman kasvomaskin takaa 13.08.2020 : Kom-teatterissa näytelmällä Poika, erinomaisella tälläkin kertaa, musiikkiviittauksin Joy Divisionin jälkeisistä New Orderin Blue Mondaystä Donnie Darcon tunnelmiin. Paavo Kinnunen oli parhaimmillaan, ellei enemmänkin. 🎭 #teatterivuoteni2020 😷. Perheen isä tuntu puhuvan nyt kuten poliitikko, mille alalle on jakaantumassa, mutta vihasi itseään kun kuulosti omalta isältään. Kuinka tärkeää menestys on, ja uusi perhe. Milloin pitäisi puuttua nuoren käytökseen. Auttaako läsnäolo. Auttaako sanominen, huutaminen, kuunteleminen. Esitys on sopivan mittainen - ei välitaukoa, jossa rikkaat mässäilee leivoksilla, ja me muut juomme vettä. Miten katsojan maski vaikuttaa, näyttelijä näkee vain silmät sielun peilit. Muttei kokonaan restin bitch/witch faceä. Vaientaako maski iih, aah, oih, yäk huudot kuiskaukset #teatterinlumoa #teatterinlumoa2019 #teatterissa #teatteri #theater #theatre #perfect #actorsofFinland #KomTeatterissa #KomTeatteri @kom_teatteri @nikopietari #paavokinnunen #vilmamelasniemi #nikosaarela #florianzeller #riikkaoksanen P. S. Täsä New Orderin Blue Mondayn tahtiin neuvoja käsienpesuun mm KOM-teatterissa, jonka aulassakaan eilen ei ollut tungosta kuten Hesarin jutun kuvassa vuodelta 2008. Turvavälit oli, istumapaikoillakin, henkilökunnalla maskit, ja portsarina toimi jykevä käsidesipullo. #teatteriakoronanaikaan #turvavälitkunnossa #turvaväli #kasvomaski. #teatterivuoteni2020 😷

Henkilön Satu Ylävaara (@teatterinlumoa) jakama julkaisu