Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

torstai 1. lokakuuta 2020

Stoassa oli Tsehovin Lokki esiintyjinä loistavat Ella Mettänen ja Eero Ojala, jotka kirvoittivat yleisössä BRAVO-huutoja. Syystäkin.

Päivän 1. näytelmänä 01.10.20202 matineassa: Stoassa oli  Tsehovin Lokki esiintyjinä loistavat Ella Mettänen ja Eero Ojala, jotka kirvoittivat yleisössä BRAVO-huudon, ei toki matalalla bassolla, vaan kirkkaana koloratuurisopraanona. Liput maksoivat 6€ eli Teatteri ei todellakaan ole eliitin harrastus.

Virustoverii on nähnyt näytelmästä 15 eri versiota, ja tämä on niistä paras. Onhan näytelmässä kaikki, mutta mitä niistä valitaan, ja mitä painotetaan. Kuinka tyttö palvoo itserakasta vanhempaa kirjailijaa, ja haluaa itse näyttelijäksi. Kuinka poika haluaa uudistaa teatterin.

Kulttuuri kuuluu lähiöön, kulttuuri lähtee myös lähiöstä. Tämä esitys oli Itäkeskuksessa, itä-Helsingissä, kulttuurikeskus Stoasssa. Olen nähnyt saman esityksen myös muissa kulttuurikeskuksissa, kuten Malmitalolla. Sekä ikimuistoisesti Vallilan puutarhassa, jossa oltiin niin riipaisevasti esityksen äärellä, ulkona, suuren puun alla. 









sosialistisesta mediastani:

'
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Päivän 1. näytelmänä: Stoassa oli Tsehovin Lokki esiintyjinä loistavat Ella Mettänen ja Eero Ojala, jotka kirvoittivat yleisössä BRAVO-huudon, ei toki matalalla bassolla, vaan kirkkaana koloratuurisopraanona. Liput maksoivat 6€ eli Teatteri ei todellakaan ole eliitin harrastus. Virustoverii on nähnyt näytelmästä 15 eri versiota, ja tämä on niistä paras. Onhan näytelmässä kaikki, mutta mitä niistä valitaan, ja mitä painotetaan. Kuinka tyttö palvoo itserakasta vanhempaa kirjailijaa, ja haluaa itse näyttelijäksi. Kuinka poika haluaa uudistaa teatterin. #tsehovinLokki #Lokki #Lokkinäytelmä #itäkeskuksessa @stoahelsinki #stoa #stoakulttuurikeskus #lähiömatkailu #lähimatkailu #lähiöhelvetti eikun #lähiössäonkultturia #teatterinlumoa #teatterinlumoa2020 01.10.2020 #EllaMettänen #eeroojala

Henkilön Satu Ylävaara (@teatterinlumoa) jakama julkaisu