Teatterin lumoa - kuvallinen teatteriblogini

Teatterin lumoa - Satu Ylävaaran kuvallinen teatteriblogi

torstai 20. joulukuuta 2018

Vuoden viimeisen näytelmä Hesan osalta päätti tänään 17.12.2018 teatterivuoteni: teatteriryhmä KRONKin Hytti Nro 666

Ja taas oltiin matkalla Moskovaan! Teatteriryhmä KRONKin puolen tunnin zetti on sopivan mittainen matka neljän näyttelijän, matkalaisen kanssa. Modernin kunnianhimoisen länsimaisen kauhuelovan, kummallisen tarinan ja Black Door -kaltaisten Netflixin herkkujen vaikutuksia on nähtävissä ja kuultavissa, tunnelmia omaava nuorten näyttelijöiden tiivis ryhmä oli sopeva lopetus vuodelleni teattereissa.

Ajattelin myös kuinka hienoja lyhytelokuvat olevat meillä Suomessa - tarinat voivat olla aivan kreisejä, eikä vain äijiltä äijille iänikuisia äijien tarinoita äijien tuottamia jne vaan monipuolisemmin, riskejä voi ottaa ja tabuja rikkoa ja räiskiä kun ei tarvitse miettiä lipputuloja.

Mutta mitä matkalla tapahtui, osalle meitä katsojia oli eriäviä vaihtoehtoja.

Tekijäloota:


Lavalla
Iris Kareoja
Marius Valtanen
Kai Nordfors
Saaga Kaján

Graafinen suunnittelu
Kai Nordfors

Valot
Juha Ikonen

Äänet
Työryhmä

Mentori
Sanna Väisänen

Ohjaus
Oona Gil


Fb tapahtumasta:

KRONK! Hytti Nro 666

Esitykset:
17.12 klo 20:00
19.12 klo 20:00

"Hyvät matkustajat. Tervetuloa reitille 78. Junan pääteasema on Moskova. Pysähdyspaikkojamme ovat Pietari, Tserepovetsi, Jaroslav sekä Rostov. Hyvää Matkaa!"

Hyttiin saapuu neljä matkustajaa. Kaikilla heillä on oma elämä, omat ajatukset, omat rutiinit.

Kenellä on oikeus tuomita muut? Mitä jos joku kartoittaisi koko elämäsi ja päättäisi kohtalostasi?




ESITYKSEEN ON VAPAA PÄÄSY
Esityksen kesto noin. 30min






#hyttinumero666 #KRONK! #Narrinnäyttämö Vuoden viimeisen #näytelmä Hesan osalta päätti tänään 17.12.2018 #teatterivuoteni. Sörnäisten rantatie 31 osoitteessa klo 20 seuraava näytös 19.12.2018 eli tänään tänä iltana. Ja taas oltiin matkalla Moskovaan! #teatteriryhmäKronk #teatteriryhmä KRONKin puolen tunnin zetti on sopivan mittainen matka neljän näyttelijän, matkalaisen kanssa. Modernin kunnianhimoisen länsimaisen kauhuelovan, kummallisen tarinan ja Black Door -kaltaisten Netflixin herkkujen vaikutuksia, tunnelmia omaava nuorten näyttelijöiden tiivis ryhmä oli sopeva lopetus vuodelleni teattereissa. Ajattelin myös kuinka hienoja lyhytelokuvat olevat meillä Suomessa - tarinat voivat olla aivan kreisejä, eikä vain äijiltä äijille iänikuisia äijien tarinoita äijien tuottamia jne vaan monipuolisemmin, riskejä voi ottaa ja tabuja rikkoa ja räiskiä kun ei tarvitse miettiä lipputuloja. #teatteri #theaterposter #theatre #theater #teatterissa #teatterinlumoa #theatre #poster #theatreposter #theateradvert #theatreAdvert. This was my last theatre visit in #helsinki #finland this year #2018. #CabinNumber666.
Henkilön Satu Ylävaara (@satuylavaaraphotography) jakama julkaisu